כדור שינה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

06/07/2006 | 22:11 | מאת: אור בן

עברה שנה מניתוח מעקפים וטרם ישן טוב בלילה לא ישן ביום בכלל לא הולך לישון לפני חצות ולא מצליח להרדם למרות שאני עוסק בספורט הליכה ושקום לב שמעתי שיצא לא מזמן כדור שינה חדש אני מקווה שאני אומר נכון מולטון שלא קל להשיג אותו בארץ הייתמאד מבקש לקבל מידע על הכדור ואם יש אותו היכן ניתן לרכוש אותו בברכה אור בן

אור שלום, אינני מכיר את הכדור אך ייתכן והכוונה לתכשיר המכיל מלטונין. שאר פרטי השאלה אינם בנושאי הדיון של פורום זה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים