איזיטרול בסל התרופות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

06/07/2006 | 21:58 | מאת: מני

שלום ד"ר . כידוע התרופה איזיטרול הוכנסה לסל התרופות בחודש מאי 2006 . אני מקבל תרופה זו (לאחר שעברתי 2 אוטמים ) ביחד עם ליפיטור שבעזרתם אני מגיע לתוצאות טובות עם מעט תופעות לוואי . החודש כשדרשתי לקבל את התרופה איזיטרול במסגרת סל התרופות נאמר לי כי אינני עומד בקרטריונים שהם: בעיות סוכר ובעיות לב . רציתי לשאול האם טענה זו נכונה וכיצד בכל זאת אני יכול לקבל את התרופה במחיר סל הבריאות . תודה

שלום מני, הנהלים שונים מעט מקופה לקופה. בחלק המקופות נדרש מיצוי של טיפול בסטטינים בלבד לפני שילוב של אזטרול ובחלקן יש דרישה של ארוע לב בשנה האחרונה. נושא של קבלת התרופה במחיר הסל תלוי בקופה אליה אתה משתייך. דרוש לראות את הקריטריונים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים