תוסף מזון חדש וטבעי ומלחמה בטרשת עורקים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/07/2006 | 09:46 | מאת: וינברג ישראל

נוגד חימוצון חזק ביותר יצא לשוק. השם: cardio OK - והוא ANTI-OXIDANT פעיל ביותר. מוצר כחול-לבן חדש וייחודי שפותח בביה"ח רמב"ם ובטכניון ע"י פרופ' מיכאל אבירם. בעל כל האישורים הנדרשים לשווק תוסף מזון בכל העולם. תופעות: - ירידה ברמת חימצון הכולסטרול: 45%-55% - ירידה נלווית בלחץ-דם: 10%-15% - ירידה ברמות הכולסטרול (פלאק): 10%-15% התוסף עשוי מתמצית שורש ה"ליקוריץ" ורשום כפטנט עולמי. זכויות השווק הבלעדיות נמצאות אצל חברת ניו-סלס. אתר: www.new-cells.co.il לפרטים נוספים: 050-7547891

שלום ישראל, פורום זה אינו נועד לפרסומת מסחרית אלא למידע כללי בקרדיולוגיה. למרות שעקה חמצונית ידועה כמעלה סיכון לתחלואה קרדיו-וסקולרית, מוצרים נוגדי חמצון רבים וטובים לא הוכחו כיעילים בהורדת התחלואה. כדי להמליץ על מוצר באופן לא פופוליסטי תוך כדי הזכרת שמות ופטנטים, מומלץ לתת מקורות ספרותיים אמיתיים אשר פורסמו בעיתונות טובה ואשר הראו את יעילות המוצר ביחס לפלסבו או ביחס לטיפול ידועים אחרים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים