פרפור פרוזדורים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/06/2006 | 21:11 | מאת: אמיר

לד"ר ארתור שלום סבלתי במשך הרבה זמן מדופק נמוך שהתבטא בעיפות וחולשות הרופא המטפל לא התרשם מהתלונות שלי . ולא ערך לי ברור מעמיק מלבד בדיקות דם כלליות קולסטרול טריגליצרידם הכל היה תקין לאחרונה הרגשתי מספר פעמים שהדופק שלי עולה בקצב מהיר מאוד עברתי בדיקות לב וגילו שאני סובל מ sick sinus syndrome וברדיקרדיה שאלתי האם הגעתי לפרפור פרוזדורים עקב הזנחה בברדיקדיה או בכל מקרה זה היה מופיע אשמח לקבל תשובתך

שלום אמיר, תסמונת הסינוס החולה היא מחלה ניוונית ולרופא שלך אין כל השפעה על המהלך הטבעי של המחלה. אחד מביטויי המחלה הוא דופק איטי ופרפור פרוזדורים מהיר לסרוגין. תודה על פנייתך לפורם

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים