ירידה בלחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/06/2006 | 17:38 | מאת: עופר

לד" ארתור מודה לך על התשובה המהירה נכון אני סובל מתסמונת הסינוס החולה וברדיקרדיה בגלל שלא הרגשתי בטוב מדדתי לחץ דם ואכן היה נמוך היום לא לקחתי כדור אני מרגיש יותר טוב אבל מפחד מהתופעה של עלית הדופק, המלצת על נוגדי קרישה לציין שאין לי קולסטרול גבוה 90 ולא שומנים בדם האם זה נחוץ גם כשאין שומנים בדם תודה רבה

שלום עופר, המלצתי שתתיעץ עם הרופא המטפל לגבי טיפול בנוגדי קרישה בשל פרפור פרוזדורים המעלה את הסיכון לתסחיף מוחי מהלב. ההחלטה תלויה בגורמים רבים בהם גיל, הסיכון לדמם ומצבים אחרים המגבירים את הסיכון לתסחיף כגון הפרעה מסתמית או סוכרת. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים