החלמה ופעילות גופנית לאחר צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

14/06/2006 | 17:20 | מאת: נוגה

שלום רב, שמי נוגה אני בת18 ועוד חודש וחצי אני הולכת לעבור צינתור לסגירת ASD . הייתי רוצה לדעת כמה זמן אני אצטרך להיות במיטה אחר כך או אם בכלל? ותוך כמה זמן אני אוכל לחזור לפעילות גופנית שוטפת? שלושה שבועות לאחר הצינתור אני מתחילה שרות לאומי בפנימיה, אתה מאמין שאני אהיה קשירה להתחיל לעבוד? תודה מראש! :)

שלום נגה, אם הכל מתנהל כשורה, למחרת הצינתור תהיי בבית במחיצת יקירייך. על אזור הדיקור במפשעה להחלים במשך ימים ספורים והסיכויים שתהיי כשירה לשרות הלאומי מתקרבים מאד למאה אחוזים. בהצלחה ותודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים