asd

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

14/06/2006 | 11:27 | מאת: mmm

בת 3 asd גודל 8 כרגע הקרדיולוג לא סוגר מכיוון שאין הרחבה ניכרת ואולי לא יסגרו ביכלל ניתן לצנטר אפשרי אצלה זה לא מהווה בעיה אבל מה קורה עם נישאר חור בגודל הזה ולא סוגרים כאשר הלב עצמו תקין האם מומלץ ליסגור בכל מיקרה בעתיד הרופא יבדוק אותה בגיל 4 ויחליט מה ההמלצות בדרך כלל

שלום לך, קיימות התוויות מקובלות להתערבות במקרה של ASD. הדבר תלוי בעיקר בגודל הדלף דרך הפגם ובתסמינים. עליכם להיות במעקב קרדיולוג הילדים. בדרך כלל סוגרים את הפגם לקראת גיל בית הספר תודה על פנייתכם לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים