השתלת קוצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

13/06/2006 | 13:02 | מאת: בני

שלום רב לפני כחודש עברתי ניתוח להשתלת קוצב לב עקב הפרעות בקצב לב svt אני מעוניין לדעת מהם המגבלות ומאיזה פעילות אני צריך להמנע מהם הסיכונים שיכולים לקרות או להיווצר אחרי השתלה לאיזה עוד סימנים אני צריך לשים לב, אודה מאוד על תשובתכם

שלום בני, השתלת קוצב לב היא אינה טיפול אופייני ל SVT אלא אם כן בוצעה אבלציה של ה AV-node. הקוצב באופן עקרוני אינו מגביל בפעילות ועלייך להיות במעקב תקופתי במרפאת הקוצבים על מנת לוודא כי הקיצוב תקין ולעקוב אחר התרוקנות הסוללה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים