תרופות ללב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

03/06/2006 | 17:44 | מאת: דוד

שלום, אני בן 70 חולה קשה סובל ממחלות כרוניות כגון בעיות לב לאחר ניתוח(מעקפים)לפני מספר שנים ,אני מטופל בתרופות הללו: TRITACE 10m"g ,FUSID 40m"g,CARTIA,ALDOSPIRONE 25m"g,DIMITONE25m"g*2 כבר כחודשיים יש לי מחלת שינה אני ישן רוב שעות היממה אם ירידה בלבד רק לאוכל וצרכים . במידה ואני יושב על הכורסא אני יישן,בנוסף אני לא יוצא מהבית כחודש שאלתי הבסיסית שלי היא : האם המצב שאני נמצא בו לא משפיע על הבצקת עורקים או מסוג אחר למרות שאני לוקח את כל התרופות המוזכרות . במידה והמצב מתמשך האם יש סכנה לתפקוד הלב ,או לריאות ? תודה דוד

03/06/2006 | 18:01 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב ותודה על פנייתך, לצערי לא ניתן לייעץ דרך האינטרנט ומומלץ להיבדק ע"י רופא אשר יבדוק אותך ולפי הממצאים ייקבע אבחנה ואת הטיפול המתאים ביותר. בברכה, דר' רוגין

09/06/2006 | 14:35 | מאת: טולי

ד"ר אריאל רוגין שלום רב האם יצור לא מבוקר של קולוגן הוא הגורם היחידי לצניחת המצנפים במסתם האם יש דרך תרופתית למנוע יצור מופרע שלקולגן או לנקות בתודה טולי

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים