אספירין ותרופות להורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

09/01/2006 | 17:49 | מאת: ט.פ.

שלום, אני נוטל אספירין 100 מ"ג בבוקר לאחר הארוחה.ובערב אני נוטל סימוביל 60 מ"ג ואיזטרול 10 מ"ג בשל כולסטרול גבוהה. ברצוני לציין שאני כשנה ושלושה חודשים אחרי ניתוח מעקפים. שאלתי אם התרופות להורדת כולסטרול מגבירות את פעילות האספירין, ומה ההמלצה שלכם.

10/01/2006 | 15:09 | מאת: ד"ר לואיס גרוברג

שלום רב, אין עדות שמתן סטטינים (תרופות להורדת כולסטרול) משפיעות על הפעילות של אספירין. השילוב של שניהם זהו הטיפול המומלץ במקרה שלך. תודה על פנייתך לפורום. ד"ר גרוברג

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים