אין אונות של חולה לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

15/03/2006 | 08:19 | מאת: שמואל

ד"ר נכבד, כלל ידוע הוא שלחולי לב, המשמשים ב- קורדיל מתחת ללשון בקרה הצורך, אסור להשתמש ב- ויאגרא. שאלתי היא: באיזה כדור משמשים רוב חולי הלב במקום ה- ויאגרא ? בתודה רבה מראש, שמואל

שמואל שלום, חולים הנוטלים קורדיל מתחת ללשון מנועים מלהיות מטופלים בתרופות המעכבות את האנזים PDE. התרופות המוכרות לטיפול באין אונות כגון ויאגרה, לויטרה וסיאליס, כולן מעכבות את האנזים הנל וקיימת התווית נגד מוחלטת לשימוש בהן כל עוד נוטלים ניטרטים תת לשונית (בכדורים או בספריי) או בתכשירים ארוכי טווח בכדורים או מדבקות

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים