ליפיטור - כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

07/07/2009 | 19:49 | מאת: אלכס

שלום. אני לוקח ליפיטור 10 מ"ג זמן ארוך ובתחילה לא היו לי כאבי שרירים . לאחרונה הכאבים חזרו ושאלתי היא האם יש דרך להקל על הכאבים כי את הליפיטור אינני רוצה להפסיק . אולי שעת הלקיחה קובעת ? הכאבים בשרירים באים במיוחד בלילה ובשעות הבוקר לפני השכמה , לפעמים ולטארן עוזר במקצת . אשמח לקבל את עזרתך . תודה

אלכס שלום, כאבי שרירים היא תופעת לואי שכיחה של סטטינים, והיא שכיחה יותר מהמוצהר על ידי החברות המייצרות. אינני מכיר דרך להקל על הכאבים למעט הפסקת התכשיר. אם הינך מאוזן עם מינון נמוך של ליפיטור, אתה יכול לנסות תכשירים אחרים מהקבוצה כגון סימבסטטין או פרבסטטין במינונים בעלי אפקט דומה. תודה על פנייתך לפורום

12/07/2009 | 16:57 | מאת: צביקה

חבר יקר !!! אני לוקח Q10 בהמלצת הרופא שלי וכול בעיית ההתכוצויות יפתרו !!! אני לא מבין למה לא אומרים לך , ולעוד הרבה סובלים מהסטטינים , לקחת תוסף זה . קרא למד את הנושא כמוני ותודה לי אני בטוח , אגב מומלץ Q10 בצורת גייל ולא אבקה .אני לוקח 120 מ"ג של NUTRI CARE בבוקר ראה מאמר חוברת מנטה ינואר 2009 בברכה צביקה

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים