בדיקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/02/2006 | 22:58 | מאת: חיים

שלום. אני בן 31 ונמצא אצלי בבדיקת דםכי: cholesterol=204 hdl=31 ldl=100 chol/hdl=6.6 triglycerides=335 יש אצלנו במשפחה סיפור של טרשת עורקים. האם אני בסיכון ומה לדעתך אני צריך לעשות תודה

06/02/2006 | 10:01 | מאת: ד"ר לואיס גרוברג

לחיים שלום רב, הטריגליצרידים גבוהים במקצת וה – HDL (כולסטרול הטוב) נמוך. כעת אין צורך בטיפול תרופתי אך יש לבצע צעדים שיכולים לעזור בזה למשל: פעילות גופנית, דיאטה נכונה ומאוזנת ובוודאי להימנע מעישון סיגריות. תודה על פנייתך לפורום. ד"ר גרוברג

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים