קרדילוק איך נגמלים מהכדור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

20/07/2020 | 22:46 | מאת: נועה

היי אני לוקחת כדור קרדילוק 1.25 כל בוקר עקב דופק מהיר ללא שום סיבה לבבית או קרדיו . בזמן האחרון ירדתי במשקל 18 קילו ועושה ספורט איל ניתן להגמל

נועה שלום, במינון כה נמוך, ניתן להפסיק את הטיפול. בימים הראשונים ייתכן שתחושי דופק מהיר יותר מהרגיל ושהוא פחות מרוסן עם פעילות גופנית. התופעות אמורות לחלוף כעבור כשבוע. תודה על פנייתך לפורום

01/08/2020 | 00:17 | מאת: נועה

תודה על תשובתך חשוב לי לציין שאני לוקחת את הכדור הנל מס שנים לא אמורה להיות בעיה ?

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים