נואש לעזרה- סינקופ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/11/2006 | 00:47 | מאת: מתעניין

אני חייל שאובחן אצלו התעלפויות חוזרות מסיבות שונות. נשלחתי לברור עם קרדיאולוג- אקו תקין, ארגומטריה תקין, טילט טסט חיובי. אני ממשיך להתעלף לעיתים כמה פעמים בשבוע (בעיקר במקומות עם צלילי באס חזקים - כמו קולנוע ומסיבות. בנוסף גם בשמירות, לאחת כל פעילות גופנית, עמידה ממושכת, מעבר שכיבה לעמידה.). חזרתי לקרדיאולוג והוא נתן לי כדור בשם נורמלול במינון התחלתי של 25 גרם והוא העלה ל 50 ואז ל100 וזה לא עזר. אז הוא הוריד לי את המינון ל50 וצרף לי כדור להעלאת לחץ דם גוטרון 50 גרם. אני מכיר את הכדורים אני מבין את המטרה של שניהם (אחד מוריד את הפעימות השני מקווץ את כלי הדם) אבל זה נראה לי פשוט מוגזם שבגיל 19 אני אתחיל לקחת כדורים כאלה (מה גם שבגלל הנורמלול אני לא מצליח לישון אז הוא נתן לי גם כדורי שינה). בינתיים אני ממשיך להתעלף.. הגעתי 4 פעמים למיון ושלושת הפעמים היו תוך כדי שמירה ואחד באמצע טיול. הצבא מתעלם ממני בשיטתיות וכופה עלי להגיע למצבים שבהם אני אלול לאבד הכרה ועוד מול אנשים זרים. דבר המביך אותי מאוד.. רציתי לדעת: א. האם יש כדורים או כל שיטת טיפול אחרת שבעזרתה אני אוכל לשוב למסלול חיים תקינים? ב. האם אני יכול לטעון לרשלנות רפואית?

שלום לך, הטיפול שהינך מקבל הינו טיפול מקובל לסינקופה ווזו-וגאלית בנוכחות מבחן טילט פתולוגי. לא הבנתי כנגד מי אתה טוען לרשלנות? האם הרופא המיעץ לך בפורום? תודה על פנייתך

08/11/2006 | 16:49 | מאת: מתעניין

ממש לא. אני מתכוון לטעון לגבי הרופא המטפל שלי על כך שהוא לא פוטר אותי מפעילויות שגורמות לי להתקף הבעיה היא שאני לא ממש מעוניין לקחת את הכדורים האלה.. אני מרגיש ממש רע מכל התופעות לואי ואני לא מעוניין להוסיף את הכדורים האלה לתפריט שלי לכל החיים. בנוסף הם לא ממש עוזרים...

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים