כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

07/11/2006 | 11:16 | מאת: אומני

שלום מזה כארבע שנים אני נתקפת בכאבים עזים בבית החזה המלווים בעליה של הדופק מ- 56 (הרגיל שלי) ל- 180. אחרי כמה שעות הכאב חולף ואחרי יממה הדופק חוזר למצב נורמלי. תחילה חשבו שהבעיה נובעת מריפלוקס . אפשרות זו נשללה אחרי שבפעם האחרונה היו גם פרפורי חדרים, דופק גבוה ולא סדיר.. האם הכאב אכן נובע מפרפורי חדרים או שהטריגר לאי סדירות הדופק והפרפורים יכול להגרם מסיבה אחרת. אודה לכם עבור התייחסותכם. תודה

אומני שלום, פרפור חדרים הינה הפרעת קצב ממיתה. ייתכנו כאבים בחזה בהקשר של פרפור פרוזדורים עם הענות חדרית מהירה. כדי לדעת את סיבת הכאב יש להתיעץ עם הרופא המטפל אשר מכיר את סיפור המחלה, גורמי הסיכון ואת בדיקות העזר ולצערי האינטרנט אינו כלי טוב להערכה זו. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים