עברתי צינטור ברמבם ב16.1 יומיים היו קשיי נשימה ולאחר זה הסתדר עכשיו פ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

13/02/2020 | 03:24 | מאת: גליה אפק

הבעיה שהייתי אמורה לעבור ניתוח להחלפת מפרק בעיות סחוס ובגלל הצנטור דחיתי כרגע אני לא יכולה ללכת ויש לי כאבים מאוד חזקים ואני נוטלת כדורים לכאבים הרבה אבקש לדעת אם אפשר לעשות את נתוח החלפת המפרק כבר עכשיו כי אני לא יכולה בכלל ללכת וסובת מכאבים חזקים בירךוהיתי רוצה לעשות את הניתוח מה לעשות?

גליה שלום, לאחר צנתור התערבותי הסיכון הלבבי בניתוחים הוא מוגבר בשל עלייה בסיכון להווצרות קריש בסטנט. כדי להעריך את הסיכון אל מול נחיצות הניתוח יש להתיעץ עם קרדיולוג ועם הרופא המנתח. אם לא בוצעה התערבות, יש לבצע הערכת סיכון לבבי רגילה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים