אימונים בחדר כושר לאחר צנתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

14/06/2019 | 23:30 | מאת: אוראל

שלום אני בן 22 בגיל 10 עברתי צנתור Coraction of aorta עם קפיץבלב. לפני שנה עשו לי שוב צנתור בשביל להגדיל שוב את העורק הראשי עם סטנד הכל עבר בהצלחה עכשיו השאלה שרציתי להתיעץ - האם מותר לי להתאמן בחדר הכושר? להרים משקולות של 5קילו? שכיבות סמיכה? תודה רבה!

אוראל שלום, אם אין היצרות משמעותית בעקבות הפעולה ולחץ הדם מאוזן לא צריכה להיות מגבלה משמעותית על הפעילות. מכיוון שפורום זה אינו דן במומי לב מולדים במבוגרים, יש להתיעץ עם קרדיולוג המתמחה במומים מולדים ואשר מכיר את מהלך המחלה שלך, איזון לחץ הדם, מידת ההיצרות השארית והקולטרלים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים