כבדות בלב תעוקת חזה מרגיש

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

24/02/2019 | 12:50 | מאת: זינו

שלום דוקטור כבר תקופה שאני מרגיש משהו כמו תעוקת חזה מן כבדות בלב הולך ובא כמה ימים לא כמה ימים כן לא כואב אבל אי נוחות כזאת, עשיתי המון בדיקות דם הורמונים אקג שתן צילום חזה וכו' ולא נמצא משהו שמעיד על ההרגשה שלי גם אצל קרדיולוג הייתי ואמר שהכול תקין, עדיין אני מרגיש את אותה תחושה מה זה יכול ליהות ? אם כביכול הבדיקות שציינתי תקינות ?

זינו שלום, בתחושות לא ספציפיות נהוג להפנות לבדיקות בלתי פולשניות לגילוי איסכמיה ולהערכת הסיכון למחלה משמעותית בעורקי הלב בהתאם לגיל ולפרופיל גורמי הסיכון. על מנת לקבוע מהי הבדיקה המתאימה ביותר עבורך, יש להתיעץ עם הרופא המטפל. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים