החלפת מסתם מיטראלי בדרך צינתורית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/02/2019 | 23:48 | מאת: מרי

שלום רב. אני בת 65 סכרתית משנת 93. מטופלת בקומדין ובקרדילוק. אלה האבחנות של אקו לב several mitral regurgitation moderate mitral stenosis האם ניתן לטפל בבעיה זו בדרך צינתורית? ללא ניתוח לב פתוח . אודה למענה

מרי שלום התאמה לטיפול במסתם המיטרלי באמצעות צנתור דורשת מידע קליני וצפיה בבדיקת האקו. הטיפול באמצעות מיטרקליפ בדליפה מיטרלית קשה, אינו מתאים לחולים אשר סובלים בנוסף לדליפה גם מהיצרות מיטרלית. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים