כאבים עזים פתאומיים בזרוע יד שמאל בין המרפק ליד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

28/01/2019 | 21:25 | מאת: מאיר

פעם בחודש לערך אני סובל מכאבים עזים פתאומיים ביד שמאל למשך מספר שניות (עד 30 שניות)בין המרפק ליד בחלק הפנימי של הזרוע.אין לי נפיחןת בחלק זה והיד גם לא מתחממת. כשזה קורה.אני משפשף ומחמם את היד וזה עובר לאחר כמה דניות.היום ספציפית היה לי כאב יותר חזק.אציין שאני רוכב כל אופנוע כבד ויד שמאל פעילה בשל הצורך ללחוץ על הקלאצ' בהחלפת הילוכים. אודה מאוד לתשובתכם בנושא. מאיר

מאיר שלום, הכאבים אותם אתה מתאר אינם אופיניים לתעוקת חזה ועשויים להתאים לכאב עצבי, ייתכן לחץ על עצב. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים