האם תקינות צינתור וירטואלי מבטיח שלא יהיה אירוע לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

20/11/2018 | 20:02 | מאת: צינתור וירטואלי תקין - האם עדין יש סכנה לאירוע לב?

עברתי לפני כחצי שנה צינתור וירטואלי שהתוצאה הייתה תקין, 24% חסימה. האם תוצאה זו מבטיחה שלא אמצא עצמי בהתקף לב בשנים הקרובות? בהנחה שאני שומר על בריאות תקינה, לא מעשן וכו

אנדי שלום, ברפואה אין הבטחות. אם הבדיקה שללה היצרויות משמעותיות בעורקי הלב, אין צורך בהתערבות פולשנית ויעד הטיפול יהיה איזון מיטבי של גורמי הסיכון להפחתת הסיכון לארועים עתידיים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים