שאלה לגבי בדיקת מיפוי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/10/2018 | 19:20 | מאת: יעלה

שלום, בת 62, לפני כ- 5 שנים עברתי אירוע לבבי ומאז אני לוקחת מספר תרופות (מדללים - אספירין, קרגילוק 7.5 מ"ג, טריטייס 10 מ"ג). בעוד מספר ימים יש לי בדיקת מיפוי לב עם דפירומול בשעה 13:00. רציתי לשאול האם עליי להפסיק ליטול את אחת מהתרופות בבוקר הבדיקה? האם כדאי להפסיק את הקרגילוק בבוקר הבדיקה ולקחת את הכדור לאחר הבדיקה? תודה

יעלה שלום, הטיפול התרופתי במהלך הבדיקה תלוי במטרות הבדיקה. לרוב אין לשנות את הטפול התרופתי לקראת הבדיקה ולעיתים הדבר אף מסוכן (בעיקר בסובלים מתעוקת חזה אופיינית או אי ספיקת לב) תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים