מונחים בפיענוח מ.ר.י לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

25/09/2018 | 12:45 | מאת: שמעון

ערכים מוגברים של ti native ו -ecv מתאים לתמונה של nicm באבחנה מבדלת dcm,סרקואידוזיס מה המשמעות

שמעון שלום, בדיקת ה MRI מרמזת על מחלה של שריר הלב שסיבתה אינה מחלת לב כלילית. באבחנה מבדלת קרדיומיופתיה מורחבת או סרקואידוזיס (מחלה גרנולומטוטית סיסטמית עם מעורבות של שריר הלב). כפי שנכתב פעמים רבות בפורום זה, לא ניתן להתייחס לתשובות של בדיקות עזר מבלי להכיר את הרקע הרפואי, ממצאי הבדיקה הגופנית ואת תוצאות בדיקות העזר הנוספות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים