נטילת כדורים בוקר וערב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

23/07/2018 | 21:35 | מאת: יויו

במידה ושכחתי ליטול מנת בוקר של הכדורים הבאים: Aspirin 100 mg, Brilinta 90mg, Cardiloc 2.5mg,Tritace האם ליטול אותם עם הכדורים של הערב (ספירונולקטון, Tritace 1.25 מג)

שלום ליויו, כפי שרשום בעלון התרופות, במקרה ששוכחים ליטול תרופה, יש ליטול אותה כאשר נזכרים ולא ליטול מינון כפול, ולמחרת לשוב למשטר הנטילה הקבוע. אין ליטול מינון כפול של ברילינטה. לגבי שאר התרופות, לא נורא אם מרווח הזמן לנטילה הבאה יתקצר. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים