פענוח מיפוי לב אשר בוצע היום שמראה אסכימיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

04/07/2018 | 21:01 | מאת: עלוש גאדי

איסכמיה בחומרה משמעותית ,בגודל בינוני בדופן אפיקלי,אנפרופיקלי אינפיורי אחורי וצדדי

גאדי שלום, ממצאי המיפוי מעלים חשד שיש היצרות או היצרויות משמעותיות בעורקים הכליליים אשר אחראים על אספקת הדם ללב, ומצריכים התייחסות של הרופא אשר המליץ על ביצוע הבדיקה. אם לא ידוע על מחלת לב בעבר והעורקים הכליליים לא הודגמו קודם, יש לידע את רופא המשפחה בהקדם, בעיקר אם יש תסמינים של תעוקת חזה או קוצר נשימה. כפי שנכתב פעמים רבות בפורום זה, אין להתייחס לתשובות של בדיקות עזר מבלי להכיר לעומק את הרקע הקליני ואת ההתוויה לביצוע הבדיקה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים