בדיקת טילטטסט - tilt teset

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

04/03/2018 | 15:56 | מאת: רעות

היי אני מאובחנת בטילט טסטס חיובי לרוב ההתעלפויות קורות לי כשאני מקבלת מכה חדה , או כשעושים לי זריקה או משהו עם מחטים , וכשאנירואה דם יותר מידי .. אני די מפחדת שאני לא אוכל לעשות טיפולים ובדיקות נורמטיביות מבלי להתעלף אפילו לעבור לידה או משהו כזה יש המלצות אולי ?

רעות שלום, בסובלים מטונוס וגאלי מוגבר מומלץ על הידרציה טובה (מניעה של התייבשות), ובעיקר הכרת הסימנים המקדימים כדי להנמיך את הפרופיל ולא להיפגע מנפילה. כמו אחרות, גם את תוכלי ללדת. סביב הלידה המערכת הסימפתטית שולטת ואת בהשגחה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים