כאבים באזור החזה מתמשכים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

24/11/2017 | 10:41 | מאת: שרון

היי אני בת 20 מזה כשבועיים אני חווה כאבים ודקירות בחזה בצד שמאל מעל לשד ומסביב לו. הכאבים מלווים בהזעות בלילה וכאב שמקרין ליד לגב ולעיתים אף לרגל שמאל. בצעתי בדיקות הולטר אקו לב מבחן מאמץ אקג..כל הבדיקןת יצאו תקינות והקרדיולוג לא מוצא בעייה לבבית. בנוסף ביצעתי אולטרסאונד שד וכירוג שד ולא מצאי בעייה. הכאבים לא מרפים והדקירות ממשיכות. אשמח לייעוץ ועזרה

שרון שלום, הכאבים שאת מתארת אינם אופייניים לכאב ממקור לבבי. גם פיזור הכאב אינו מכבד טריטוריה עצבית רציפה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים