תוצאות הולטר לב בבקשה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

11/11/2017 | 20:06 | מאת: יאלי

שלום בהמשך לבירור קרדיאלי בשל אקג לא תקין גל t שלילי v1-v6 בוצע הולטר וניכתב שינויים משמעותים ב st t Inverted T waves suggesting myocardial chronic ischemia מהי האבחנה הזו וממה זה נובע ?? יש לציין בעבר חשד ל arvd האם זה קשור ?? תודה בת 36

יאלי שלום, בחולים עם קרדיומיופתיה ואק'ג עם שינויי ST-T בולטים במנוחה, ההולטר מבוצע כדי לשלול או לאבחן הפרעות קצב מסכנות חיים. במקרים אלה ההולטר אינו אבחנתי לגילוי איסכמיה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים