בעיות לב מספר 2

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/01/2006 | 10:20 | מאת: משה

בהמשך להודעתי הראשונה,עברתי התקף לב +צנתור ב 1/9/1997.הושתלו 2 תותבים.לאחר שאושפזתי על פרפור פרוזדורים ב 1/3/05 סרבו לטפל בשיניי אלא לאחר 6 חודשים,מאז האישפוז מדוע? פניתי לרופא המשפחה לתת לי אשור לטפול אך הוה סרב בטענה שהסתדרות הרפואית אוסרת עליו.בררתי בהסתדרות הרפואית ואמרו לי לא היו דברים לעולם להיפך הוא.פניתי לקריולוג שלי שעשה לי צנתור והוא נתן לי אשור עם הפסקת קומדין ל 4 ימים ועשיתי טפול אצל שיננית.

02/01/2006 | 11:46 | מאת: ד"ר לואיס גרוברג

למשה שלום שוב, בתשובה לשאלתך בנושא טיפולי שיניים: טיפולי שיניים (בעיקר עקירת שיניים, ניתוחים, שתלים) דורשת הפסקת קומדין לפחות 5-7 ימים, עד שה INR חוזר לנורמה. תודה על פנייתך לאתר הפורום. ד"ר גרוברג

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים