אבצס

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

12/12/2016 | 22:26 | מאת: dani

לפני שבוע עברתי ניתוח של אבמס בעצם הזנב עם הרדמה מקומית לאחר הניתוח המנתח שם לי 3 תפרים כמה שאלות: 1) האם זה בסדר לשים תפרים? 2) תוך כמה זמן הנני אמור להפסעק להרגיש כאבים באזור? המקום ממש רגיש ומידי פעם כואב לאחר הורדת התפרים האם זה הגיוני? תודה

15/01/2017 | 22:08 | מאת: פרופ' עודד זמורה

דני שלום, ישנן מספר טכניקות לטיפול כירורגי בסינוס פילונידאלי ("שערה הפוכה"), וכריתת הסינוס עם תפירה של הפצע היא אחת מהן. מעבר לכך, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם ישנו ספק, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה