לאחר ניתוח טחורים +פיסורה הופיע לי בצקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

08/08/2016 | 23:59 | מאת: לי

שלום רב עברתי לפני שבועים ניתוח פיסורה +טחורים והופיע לי בצקת שאלותי 1. ממה ניגרם בצקת ? 2. כמה זמן יורד הבצקת ? 3 האם 20 דקות לשבת במים 3 פעמים ביום זה בסדר או שזה מזיק לבצקת ? ומה עושים על מנת שתירד הבצקת ?

16/08/2016 | 19:45 | מאת: פרופ' עודד זמורה

לי שלום, כעיקרון בצקת היא תופעה נפוצה לאחר ניתוח טחורים, ולרוב היא חולפת כשבועעים-שלשה לאחר מכן. ישיבה במיים אינה מזיקה לבצקת. מעבר לכך, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם יש ספק, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה