תחליף לפגלקס

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

26/12/2007 | 10:13 | מאת: אורלי

בוקר טוב! תקופה של שנה לקחתי פגלקס שהיה טוב עבורי, אבל רציתי לדעת אם יש תחליף אחר שעושה את אותה עבודה? אני רוצה לציין שאני לוקחת כף פגלקס בערב ובבוקר שותה זרעי פשתן שהיו מושרים במהלך הלילה וזה עובד , האם אפשר לגוון ולקבל אותו אפקט? אולי אפשר לוותר על הפגלקס? תודה על התשובה אורלי

26/12/2007 | 21:47 | מאת: ד"ר עודד זמורה

אורלי שלום, בעקרון אין מניעה לקחת פגלקס לזמן ארוך, למרות שאינו תכשיר טבעוני, אך ניתן לנסות לעבור לתוסף מזון טבעוני של סיבים על בסיס פסיליום (הנמכר בבתי מרקחת ללא מרשם) שאמור לעשות את אותה העבודה. חשוב לשמור על שתיה מרובה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה