דחוף ומבקש תשובת ד"ר עודד לאחר מעשה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

06/12/2007 | 10:14 | מאת: מנחם

תודה לכל מי שענה לי לבקשתי מיום 2.12.2007 היום 5.12.2007 לאחר ניסיון ראשון שלי לתת לאישתי האהובה להגשים את חלומותיה בלילה 4.12.2007 רק בקשה לי אליכם נא התייחסו קונקרטית ובלי העלבות ואני מצידי אפרט עד כמה שניתן לתועלת הגברים... וגם אשמח לקבל תשובות לשאלותי בסוף... נא אל תשלפו לי תשובות אלא אם כן אתם יודעים את התשובה. שלום לד"ר תחילה קראתי את מאמרם של ד"ר בירון הסקסולוג וכן את תשובתו של הפרוקטולוג, הוא מתייחס בעיקר לנשים אך את כל עצותיהם ישמנו. תחילת הליילה היה כמו ליל כלולות, השכבנו את הילדים נעלנו את הדלת. התקלחנו יחד ולא אלאה אתכם אלא בתוצאות. אכן עשיתי חוקן והלבשנו על הויברטורים קונדומים, היא פתחה את ישבני וניקתה אותו באלכוהול למרות שזה מעט צרב לי.. (למרות שלפני כן התקלחנו היטב וניקינו היטב את המקומות האינטימיים) אישתי מרחה על פי הטבעת חומר על בסיס מיים (היא כנראה הייתה כבר מוכנה), תחילה היא הכניסה את הוויבראטור לפי הטבעת מעט והוציאה, שוב הכניסה עמוק יותר והוציאה זה כאב מעט אך הרגשתי כאב של עונג, היא מרחה שוב איזשהי משחה ושיחקה עם הויברטור מספר דקות סביב פי הטבעת ולאחר מיכן הכניסה את הויברטור וכבר לא הרגשתי כאב כלל למרות שזאת הפעם הראשונה שלי, לאחר מיכן היא הכניסה את הוויבראטור מהצד העבה לתוכה וקשרה אותו אליה וביקשה שאהיה בתנוחה על ארבע והיא נכנסה לתוכי מאחור בתנועות איטיות, לא הרגשתי שום כאב לאט לאט היא הגבירה את קצב, תוך כדי שאישתי האהובה שוגלת אותי אני הגעתי כבר לשיא ונפלט לי הזרע בעוצמה רבה מאוד והרגשתי של כל חושיי מעורפלים לחלוטין, אך אישתי המשיכה בקצב והחלתי להרגיש כאבי בטן, כנראה מהאוויר שנכנס יחד עם כל הכנסה והוצאה, ביקשתי ממנה להפסיק אך כנראה היא הייתה באקסטזה והמשיכה בקצב מטורף עד שהיא גמרה, אני הרגשתי כאבי בטן איומים, הלכתי מידי לשירותים ובאמת יצא הרבה אוויר וכאבי הבטן נחלשו. כשחזרתי למיטה לאישתי האהובה, הרגשתי שאשתי מעט פגועה כשרצתי לשרותים, היא אמרה האם נגעלתי כל כך, אמרתי לה שלא, להפתעתי ביקשה ממני לשכב לרוחב המיטה ולהוכיח לה שדווקא כן נהנתי, אמרתי לה שהרגשתי כאבי בטן בגלל האוויר כנראה שנכנס, היא אמרה שהיא תשתדל לא להכניס אוויר... היא הרימה את רגליי לכתפיה ושוב הכניסה לי את המכשיר... כבר לא הרגשתי כאב, אך הרגשתי שזה נוגע בנקודה עמוקה מאוד שגרמה לאברי להתעורר מיידית, היא הורידה את רגליי לכיוון מותניה והחלה בתנועות משגל איטיות שהולכות וגוברות במקביל היא שיחקה באיבר מיני ובבצים, אישתי הגבירה את הקצב יותר ויותר הרגשתי שאני שוב מגיע לשיא אך התחלתי להרגיש שוב כאבי בטן, ברגע זה אישתי נכנסה לאקסטה עד שהרגשתי את כל גופה על ישבני נכנס ויוצא כשהיא פושקת את רגליי לכלל כאב, אישתי החלה לשגול אותי בקצב מטורף, אני הגעתי לשיא ומיד לאחר פליטה הזרע הרגשתי רק בכאבי בטן איומים, אשתי ממשיכה לשגול אותי בקצב מטורף שהיא מושכת את איבר מיני ואת שק הבצים בחוזקה עד שחשבתי שהם הולכים להיקרע... לא יכולתי להפסיק אותה היא פשוט השתוללה וממשיכה להגביר יותר ויותר את הקצב.. עד שהיא נפלה עליי, רטובה כולה מכך רגל ועד ראש מזיעה לוחשת לי שלא תשכח לעולם מה שעשיתי עבורה, ונרדמה. אני רצתי לשירותים עם כאבים בלתי נסבלים ורק עכשיו התחלתי להרגיש שקיים לי פי טבעת. אני כותב לך את כל הסיפור בכדי שתשובתך תכלול את כל ההיבטים. 1. האם כאבי הבטן האלה מסוכנים (הכוונה יכולים לגרום לנזק לאברים הפנימיים) ? 2. האם אפשר למנוע אותם? (שמתי לב שמפריע לה שאני רץ לשרותים) 3. אני מרגיש מאוד מוזר בפי הטבעת (רטיבות והפרשות במשך כל היום וגם מענג) האם זה בסדר? 4. האם יגרם נזק לפי הטבעת אם נמשיך בצורה כזאת 5. אני מרגיש רצון שוב לקיים משגל כזה למרות כל הכאבים ומעדיף לפחות עכשיו משגל כזה מאשר שאני אשכב איתה האם הרצון הזה נורמאלי ? בצפייה לתשובך מהירה לכל השאלות בשני הודעות מנחם

14/12/2007 | 19:32 | מאת: ד"ר עודד זמורה

מנחם שלום, אני שמח לשמוע שהיה לכם טוב ביחד ונהניתם. כל מה שאתה חש נפשית נשמע לי אישית נורמאלי, אולם כאמור אינני מומחה בתחום הטיפול המיני. אין לי הסבר ברור לכאבי הבטן שאתה מתאר, ולא נראה לי סביר שפעולת הכנסה והוצאה של ויברטור גורמת לדחיסת אויר למעי הגס. לא נראה לי שיש סיכון ממשי לנזק לאיבריפ פנימיים, ויתכן שכאב הבטן נובע מרפלקס עיצבי כלשהו על רקע הגירוי האנאלי. כל עוד החדירה מבוצעת בעדינות לא אמור להגרם נזק לפי הטבעת גם בפעמים חוזרות.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה