כמה שאלות לגבי צניחת רקטום

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

17/02/2020 | 13:57 | מאת: דניאל

שלום, 1. איזה בדיקה עדיף כדי לאבחן אם יש צניחה? Defography או anal manometry ולמה? 2. אפשר בשתי הבדיקות לקחת לפני משלשל במקום enima? אני ממש פוחד לעשות enima לעצמי. 3. לאיזה רופא אני צריך ללכת שעוסק בזה לפני הטסט? רופא פרוטלוק? או כירורגיה? אני מעדיף מישהוא שעוסק בזה ולא תיאורית.. תודה בנתיים

1. דפקוגרפיה. כי זו הבדיקה לאבחנה. 2 . לא. תפעל לפי ההנחיות שקיבלת. 3. כירורג פרוקטולוג.

17/02/2020 | 14:47 | מאת: דניאל

האם דפקוגרפיה גם יכולה לראות עם שרירי פי הטבעת חלשים? ידוע לך עם יש את הבדיקה במרפאות קפלן או אסף הרופא?

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה