כאבים לאחר ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

05/02/2020 | 01:52 | מאת: הדר

שלום ד"ר, עברתי ניתוח פיסורה לפני כחודש בניתוח נעשה: הטריית הפיסורה, חיתוך השריר באופן מבוקר והסרת טחור מוגדל. כרגע ישנם כאבים ביציאה וכן לאחר היציאה כאב מסויים באיזור לפעמים יותר ולפעמים פחות, יש שיפור משמעותי מהכאב לפני הניתוח אך עדיין ישנו כאב וחוסר נוחות באיזור. בבדיקה של הפרוקטולוג לאחר הניתוח נאמר לי שהפצע בהחלמה. האם זה תהליך ההחלמה הרגיל או שייתכן שהפיסורה עלולה חלילה לחזור?? אני ממש חוששת ... תודה

זה נשמע כמו תהליך החלמה רגיל בשלב זה. אולי קצת איטי מהרגיל. עדיין ייתכן כי הפיסורה עלולה לחזור בעתיד.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה