סוגי ניתוח והרדמה פילונידל סינוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

02/02/2020 | 18:11 | מאת: דלית כהן

בת 54 ,נבדקתי על ידי כירורג קופת חולים שאבחן "פילונידל סינוס נרחב" והפנה אותי לפרוקטולוג . מקריאה באינטרנט הבנתי שיש סוגי ניתוח והרדמה שונים. אני חוששת מאוד מהרדמה כללית , האם בהכרח ובכל מקרה צריך הרדמה כזו ומה האופציות האחרות ואיזה סוגי ניתוח קיימים ? תודה מראש

קיימים סוגי ניתוח רבים ושונים שקצרה היריעה מלפרטם כאן. ניתן לפעמים לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית ולא חייב הרדמה כללית. זה תלוי בכמה נרחבת המחלה ובשיקול דעתו של הכירורג.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה