פיסורה עם דימום מסיבי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

22/01/2020 | 00:11 | מאת: סובלת

אובחנתי בפיסורה פנימית אצל מומחה שההמליץ לי לא לאכול כל החיים בננות חריף ואורז נתן לי 2 משחות 1 לבוקר אחת לערב כי אמר שבנוסף יש גם פטריה ונתן לי מרשם לאבקה לבנה משלשלת לכל יום ( לכל החיים) שמשמע לי הזוי קצת כי קראתי שגם לשלשל כל הזמן זה לא בריא וזה לא עוזר לי בכלל ובין יציאה ליציאה יש דימום חזק (כמו תחילת מחזור) והיציאות שלי לפעמים קשות לפעמים הם לא שלמוץ הם חתיכות צואה מרובות שמתקשןת לצאת כאילו תקועות בדפנות של הישבן נואשת והתחלתי לקחת סיבים תזונתיים ועדין עש דימום מסיבי איך נפתרים מהדימום

נכון גם שלשול לא טוב. צריך לוודא שהדימום אכן מהפיסורה. אם לא בטוחים -צריך לעשות קולונסוקופיה. לגבי הפסיורה במידה וממשיך לסבול למרות טיפול -אזי יש לשקול ניתוח.

23/01/2020 | 15:08 | מאת: סובלת

תודה על התשובה המהירה שלל מעריכה את זה מאוד אני אבדוק תור לקולונסקופיה תודה

23/01/2020 | 15:11 | מאת: סובלת

רגע אבל יעשו לי קולונסקופיה עם אני בת 27 קראתי שזה באזור גיל 50 עושים זאת או שבמקרים דחופים עושים גם מתחת לגיל הרשום במידע על הקולונסקופיה

עושים בהתאם למקרה ולחשד. במידה וחושבים שהדימום עלול להיות לא מהפיסורה אזי יש מקום לעשות. זו צריכה להיות החלטה של הרופא שבודק אותך או של רופא גסטרו.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה