שיערהה הפוכה חוזרת ונשנית מספר פעמים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

19/01/2020 | 01:52 | מאת: עליזה

שלום אני סובלת משיערה הפוכה וכבר 4 פעמים נוצרה לי מוגלה באיזור עצם הזנב ןהישבן דבר המקשה עליי לשבת לישון או לתפקד בכללי כמה ימים.הפעם רצתי ישר לכירורג והוא הביא לי אנטיביוטיקה למזלי כל פעם אחרי יומיים הפצע מתנקז מעצמו וכל המוגלה יוצאת .הכירורג אמר שכרגע אין צורך בניתוח.השאלה שלי היא אם אני יעשה לייזר באיזור הבעיה תיעלם?

לא ניתן לעשות לייזר בעת זיהום מקומי ופצע פתוח. אם כבר 4 פעמים היו אבצסים אזי לדעתי כדאי לשקול ניתוח.

20/01/2020 | 23:39 | מאת: עליזה

מדברת על לייזר כאשר המקום כבר נרפא

אפשר. עדיין, אחרי 4 אירועי אבצס 0 ממליץ על ניתוח.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה