שיקוף אמרו לי שראו משו לא תקין בסיטי לא

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

10/01/2020 | 05:33 | מאת: עידן

שלום דוקטור רציתי לדעת מה שונה בין צילום שיקוף של המעיים לבין צילום סקירה רגיל יש הבדל בינהם כואב לי בטן תחתונה שמאלית מאוד מאוד ללא הפסקה התחרפנתי סופית שוקל להתאבד בקרוב הכאב בצד שמאול משגע אותי זה לא מפסיק עכשיו היה כירוג שניהל לי תבירור בסיטי לא ראו בעיה רק התפשלות מעי דק בלי חסימה וטגרט בבטן עליונה עכשיו שהכירוג עשה לי גם שיקוף בלי שום חומר אמר שמצד ימין זה נראה יפה ומצד שמאול לא ואמר בשיקוף שזה יוצר בטן ריקה של המעי הגס השמאלי מזה אומר ? ואמר שיש הרחבת מעי גס האם יכול להיות שבשיקוף יגלו ץבעיה ובסיטי לא גילו כלום מזה שיקוף הכירוג בדיוק קלע אמר מעי גס שמאלי איפה שכואב לי הוא פרש ובנתיםם מצבי מחמיר תוכל להסביר לי. זה שיקוף תודה

שיקוף - זה צילום דינמי בו נותנים חומר ניגוד לשתות ואז מצלמים באופן רציף וכך רואים את התקדמות החומר באופן רציף. צילום סקירה - זה צילום סטטי אחד. אני ממליץ מאוד שתחזור לרופא שלך בהקדם במידה וממשיך לסבול מכאבים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה