שלום .פענוח בדיקת מנומטריה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

17/10/2019 | 18:59 | מאת: אני

שלום .אני בת 30 ואובחנתי בבדיקת דפוקוגרפיה עם רקטוצלה ברמה בינונית. והתפשלות אנורקטלית . בבדיקת מנומטריה כתוב. לחץ בסיסי נמוך לחץ יזום נמוך .סיבולת נמוכה הפוסנטיבית רקטלית. קבולת הרקטום תקינה .הופק אניזמוס .בלון רקטלי לא נפלט. הופק rair מה אומר התוצאות הנ"ל ?

זה אומר שתפקוד שרירי רצפת האגן שלך מעט לקוי ושיש לך הפרעה בהתרוקנות.

15/11/2019 | 21:21 | מאת: יעל

אני בגיל זהה לשלך והסובלת מאותה בעיה בדיוק. אשמח לדעת כיצד את מתמודדת עם הבעיה, כיצד מצליחה להתמודד עם היומיום. ביו פידבק כרגע לא עוזר לי אוני סובלת מאד.

19/12/2019 | 20:56 | מאת: אני

הי יעל .כרגע אני עדיין בבירורים.... שלחו אותי לפיזיוטרפיה שלא באמת מועילה. מנסה לברר עם ניתוח. לא אוכל לכתוב לך את המייל שלי ....כי מופיע שם השם שלי. ...

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה