טיפול בפרוקטו-גליבנול בהנקה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

05/10/2019 | 19:47 | מאת: אלמונית

שלום, קיבלתי מרשם מרופא ברפואה דחופה לפתיליות של פרוקטו-גליבנול וקרם עזרקאין לאלחוש מכיוון שאני סובלת מטחורים. אני 5 שבועות אחרי לידה ומניקה הנקה מלאה. קראתי בהוראות שאין להשתמש בפתיליות בהנקה מלאה. ואם כן אז להפסיק את ההנקה. אינני מעוניינת להפסיק והשתמשתי בפתילייה אחת. האם זה בעייתי? האם להפסיק את הטיפול? תודה

שימוש בפתילייה אחת אינו בעייתי כלל. בכל זאת, אם ההוראות הן לא להשתמש בזמן הנקה, אזי הצעתי היא לא להמשיך להשתמש בה כל עוד את מניקה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה