פיסורה ושימוש בשתי משחות

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

19/09/2019 | 13:14 | מאת: רותי

הי. יש לי פיסורה כבר עשרה ימים. התחלתי עם אנטרולין מס ימים ואז הרופא נתן לי רקטוג'סיק. שדוקא איתו הרגשתי הקלה והרחבה של שריר פי הטבעת למרות כאבי הראש המתלווים. הרופא אמר למרוח פעמיים אך אני מורחת לעיתים 3 פעמים. השאלה האם ניתן לשלב בין שתי המשחות? שמתי לב שכששמתי גם אנטרולין זה שרף לי יותר מבדרך כלל והגביר את הדימום שכבר נרגע. אבל מנגד אני רוצה לקבל את אפקט החומר המאלחש שיש בו. בקיצור עדיין כאבים רבים שמונעים ממני לתפקד. עושה אבמטיות כל הזמן. מה הטיפול הנכון לזה. איזו משחה להשתמש . האם בשניהם או רק באחד

לא להשתמש בשתי משחות אלא באחת בלבד. תבחרי את זו שעשתה לך יותר טוב. לא למרוח יותר מידי כי גורם לכאבי ראש וסחרחורות.

19/09/2019 | 22:34 | מאת: רותי

האם תוכל בבקשה לציין את היתרונות של כל משחה בשפה שאני אבין?הבנתי שהן פועלות אחרת.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה