דקירות בבטן תחתונה משמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

30/08/2019 | 07:14 | מאת: אולגה

שלום, אתמול בערב , לפתע, החלו דקירות חדות בבטן התחתונה משמאל. שכבתי מספר דקות לנוח וזה עבר כלא היה. היום בבוקר, שוב משום מקום, הופיעו הסקירות הפעם הכאב היה חד יותר ולמשך זמן ארוך יותר.גם השכיבה לנוח לא עזרה.אומנם האיזור נרגע מהכאב החד אבל כאשר רציתי לקום או ללכת הכאב נכח (היה כאב עמום). אציין רק שלא נעשתה איזושהי פעילות גופנית או תנועות חדות לפני. אשמח להבין מה יכול להיות מקור הכאב ומה דרכי הפעולה שעליי לנקוט?

סיבות אפשריות לכאבים בבטן שאלית תחתונה- - דלקת סעיפים במעיים- בדכ הכאב קבוע ואינו חולף. - דלקת בדרכי שתן- יופיע בדכ עם תכיפות במתן שתן או צריבה. - אבנים בדרכי שתן. - תסביב שחלה. - בקעים בדופן הבטן. במידה והכאבים ממשיכים פני לרופא לבדיקה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה