פיסורה מדממת טיפול כחודש

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

22/07/2019 | 10:02 | מאת: גל

שלום, התחלתי טיפול לפיסורה שאובחנה ע"י פרוקטולוג לפני חודש. בטיפול כולל נורמלקס ואנטרולין 4 פעמים ביממה. בהתחלה חל שיפור ניכר. אך בימים האחרונים הדמם חזר (לעיתים אני רואה שכל גוש הצואה מלא מסביבו בדם). מה לעשות? להמשיך את הטיפול הקיים לעוד תק?. בנוסף- אחרי היציאה אני מתפקדת כרגיל ולא סובלת מכאבים עזים. האם זה אפשרילהמשיך כך עם פיסורה מדממת לאורך זמן כי הכאב לא נוראי?. תודה

באופן עקרוני יכול להיות שהדימום ממשיך תקופה מסויימת. זה לא נורא כל עוד הדימום אינו מאסיבי. בכל אופן חשוב לחזור לבקורת אצל הרופא שאיבחן ונתן לך את הטיפול , לוודא שהדימום אינו ממקור אחר כגון טחורים או מקור אחר במעי הגס.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה