אחרי ניתוח פיסורה מחודש 08/18 , כאבים לא תמידיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/06/2019 | 10:37 | מאת: נורית

שלום ד"ר, אני אחרי ניתוח פיסורה מחודש 08/18 . הניתוח עזר לי מאוד אחרי שרשרת ארוכה של כאבים עזים באזור. אני שומרת על אוכל בריא , שטיפה תמידית, מאז לא היתה לי עצירות. לפני חודש בערך או יותר התחיל מקום הניתוח להכאיב כמו תחושה של שריפה במקום אחרי יציאות וגם יש לי כאב כמעט יומי בעכוז ימני עם הרגל מימין. כאב שחולף אבל מדאיג. רציתי לשאול האם אני אמורה ללכת לבדיקה כי אני רוצה לחזור למעגל הכאב הזה? תודה מראש

שלום נורית, בהחלט מומלץ ללכת להיבדק ע״י פרוקטולוג. צריך לראות שאין הישנות של הפיסורה או בעיה אחרת הגורמת לכאבים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה