עודף עור בפי הטבעת והשפה הימנית בוגינה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

01/06/2019 | 20:39 | מאת: אנונימית

בשנה האחרונה לאחר גרדת מאוד קשה עקב חוסר איזון הורמונלי נוצר לי עודף עור מהשפה הפנימית בצד ימין שנמשכת למטה עד פי הטבעת. האם אפשר להסיר בניתוח? כמה זמן החלמה, כמה תפרים?

היי בדכ אין המלצה להסיר עודפי עור כי אין לזה כל משמעות רפואית. אבל במידה והמטופל מבקש מאוד להסיר מטעמים דל אי נוחות או אסטטיקה אזי ניתן להסיר בניתוח. בדכ בהרדמה כללית , תלוי בגודל הקפל, בדכ ניתן לביצוע במסגרת אשפוז יום והחולים מסתחררים באותו יום. התפרים בודדים בלבד.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה