בליטה בפי הטבעת- ללא כאב

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

21/05/2019 | 23:39 | מאת: שרון

שלום ד"ר ילדתי לפני חצי שנה, מאז הלידה בכל פעם שיש לי יציאה מעט קשה יש לי נפיחות בפי הטבעת שאותה אני מחזירה פנימה בעזרת מגבון. חשוב לציין שהנפיחות לא מלווה בכאב. האם הדבר חריג ויש צורך לבדוק אותו? כיצד ניתן לטפל? תודה רבה!

שלום שרון, זה נשמע כמו טחורים צנוחים. עיקר הטיפול הוא בהסדרת יציאות רכות וקלות, הקפדה על כלכלה עשירת סיבים, שתיית נוזלים מרובה, הימנעות מישיבה ממושכת בשירותים. מומלץ להיבדק ע״י פרוקטולוג כדי לאשר האבחנה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה