תזוזות בבטן באזור הטבור

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

14/05/2019 | 03:45 | מאת: יוניי

שלום יש לי תזוזות בבטן וכאבים באזור של התזוזות באזור הטבור משו זז שמרים ומסתכל על הבטן בנוסף בטן קופצת לי סביב הטבור סיטי בטן תקין מזה יכול להיות מפחד שזה גוש ממש סובל מכאבים ותחושת לחץ בבטן כמו חגורה שלוחצת לפעמים מרגיש כ גם בבטן תחתונה תודה

שלום, לעיתים באנשים רזים ניתן לראות או להרגיש את אבי העורקים הבטני דופק בבטן סביב הטבור. זה בד"כ מאוד עדין ולא אמור לכאוב. אבל אם סיטי בטן שעשית תקין אזי קשה לומר מה הגורם לכאבים שלך. יש להמשיך בירור ע"י רופא מטפל - ולשקול בדיקות נוספות כגון גסטרוסקופיה או קולונוסקופיה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה