כאבי בטן חזקים ועוד שאלהההההה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

31/03/2019 | 03:29 | מאת: שמעון

שלום לרופא כבר שנתים שיש לי בעיה כזאת שצריך.לתפנות ועם לא מתפנה יכול לתעלף מהכאבים למה זה ככה ?סיטי בטן קוצנסקופיה תקינה אין שלשולים רק יציאות רכות והרבה גזים במשך היום בנוסף כאבי בטן לא ממוקמים כבר תקופה ארוכה האם בדיקות צואה כדאי לעשות.גם עם אין שלשולים יש יתרון בכך אשמח לעזרה תודה לך

שלום שמעון, לא ניתן לומר ממה שרשמת מה הבעיה. חשוב שתיבדק ע"י פרוקטולוג מומחה. גם ריבוי גזים וכאבי בטן לא ממוקמים תקופה ארוכה יכולים לנבוע מסיבות רבות. אומנם ספק אם בדיקות צואה יוסיפו אינפורמציה, אך זה בוודאי לא מזיק. חשוב שתיבדק ותבצע הערכה מסודרתומקיפה גם אצל גסטרואנטרולוג וגם אצל פרוקטולוג.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה